Oproep nieuwe leden
Algemeen,  Arts-assistent,  Bachelor,  Master

OPROEP: op zoek naar nieuwe teamleden!

Leestijd: 2 minuten

Wij zoeken nieuwe leden voor het How to “Dokter” team! Ruim een half jaar geleden is het How to “Dokter”-platform online gegaan middenin de Corona pandemie. Sindsdien hebben we al heel veel leuke reacties gehad van studenten en artsen die baat hebben gehad van de geplaatste artikelen. Ook zijn er enorm toffe artikelen ingestuurd door mensen buiten het team, die wij hierbij nogmaals willen bedanken voor hun mooie woorden, foto’s en ervaringen!

Wat speelt er nu? Het team bestaat momenteel grotendeels uit arts-assistenten en studenten in de laatste fase van hun studie. Helaas hebben we de laatste tijd gemerkt dat we daardoor veel minder tijd in het platform kunnen stoppen dan dat we zouden willen. Daarnaast begint onze kennis over de beginjaren van geneeskunde en andere studies ook ietwat achterhaald te worden… de studies zijn namelijk altijd in ontwikkeling!

Hoe willen we dit oplossen? Met een groter team! Wij zijn van mening dat er nog zoveel gedaan kan worden met dit platform en dat er nog zoveel meer kennis gedeeld kan worden. En daar zoeken wij jou voor!

Wie zoeken wij? Wij zoeken geneeskunde-, verpleegkunde of andere zorggerelateerde studenten die in een divers team het How to “Dokter” platform nog meer willen uitbreiden en naar grote hoogten willen brengen! Ook eerstejaars studenten en studenten die momenteel mee doen met decentrale selecties voor één van de zorggerelateerde studies zijn net zo welkom.

Wat kunnen wij bieden? Heel veel creatieve vrijheid, veel zelfstandigheid en een super gezellig team! Wij bieden alle ruimte in schrijven, beeldvorming, social media promotie en “teambuilding”. Heb jij bijvoorbeeld ideeën om de hele website om te gooien? Let’s do it! Of zou je een eigen column willen starten? Consider it done! Of ben jij die ster in social media promotie die het heerlijk vindt om foto’s te bewerken en te delen, of om bijvoorbeeld een kijkje in jouw studie of coschap te geven? Dan krijg je hier alle vrijheid in! Kortom: niets is te gek en alles is mogelijk.

Goed om te weten: How to “Dokter” is geen platform waarbij er geld wordt verdiend, dus helaas is het geen betaalde functie. Gemaakte kosten worden betaald door de oprichters, dus wij zullen jou nooit mee laten betalen met de kosten.

Lijkt het jou dus leuk om het team te komen versterken en het platform naar hogere niveaus te tillen? Laat het ons meteen weten! Neem vooral ook contact op als je extra vragen hebt of voor meer informatie. Contact opnemen kan op de volgende manieren:

  • Mailen kan naar howtodokter@gmail.com
  • Via een privébericht op één van onze social media kanalen
  • Via het contactformulier op de website.

Een berichtje dat je interesse hebt is al voldoende! Een korte motivatie erbij mag, maar is niet verplicht. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *